Dorohoi News Logo

[VIDEO][FOTO] Elevii de la “Regina Maria” la teatru

Regina Maria la teatru

Elevii de la Regina Maria au fost spectatori miercuri, 23 februarie 2011, la o reprezentaţie de excepţie a Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani, în cadrul unui parteneriat cultural ce se derulează de mai mulţi ani între cele două instituţii, cu sprijinul Casei Municipale de Cultură din Dorohoi. De această dată, cei 250 de elevi prezenţi au aplaudat interpretarea piesei Ursul de A. P. Cehov, realizată într-o manieră originală, atât la nivelul interpretării scenice, cât şi al decorurilor şi regiei. Graţie prestaţiei desăvârşite de pe scenă, actorii au fost răsplătiţi cu aplauze la scenă deschisă.
   
Discuţia de după spectacol cu elevii a reliefat importanţa pe care aceştia o acordă actului artistic şi mulţumirea că li se oferă posibilitatea de a participa la astfel de manifestări.
   
„Este un privilegiu că actorii Teatrului Mihai Eminescu se deplasează pentru noi cu aceste reprezentaţii şi este minunat că elevii noştri apreciază un spectacol de calitate. Mulţumim domnilor directori, Pochişcan Emilian şi Damaschin Petru, care sprijină astfel de activităţi, transmiţând astfel un mesaj de susţinere a activităţilor extraşcolare cu evidente valenţe educative  ”, ne-a declarat prof. Gabriela Bolohan, coordonator educativ la Grupul Şcolar Regina Maria. (Dorohoinews.ro)



   

 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web